Brolægger Nordjylland

Har du brug for en dygtig og stærk brolægger i Nordjylland?

Hos SBA Multi er vores brolæggere vante til at svede for vores kunders behov. Igennem en lang årrække har vi erhvervet os kompetencerne til at efterkomme snart enhver type brolægningsefterspørgsel, som vores kunder måtte stå med. Og det gælder selvfølgelig også for dig og det, du ønsker dig.

Ræk ud til os i dag, og få et godt tilbud – eller læs mere om vores brolægger-service i Nordjylland herunder.

Vi lytter til dine behov og ønsker – og realiserer dem

Hos SBA Multi har vi – som vores navn antyder – flere forskellige kompetencer i huset. For det første har vi specialister i alle de klassiske brolægningsopgaver. Chaussesten, fliseterrasser, fortovsbelægning og alt der imellem.

Derudover har vi også stor erfaring med montering af støttemure, når haven eller udendørsarealerne skal anlægges i flere vertikalt forskudte lag. Støttemure skal være funktionelle, selvfølgelig, men vi har desuden stor erfaring med også at gøre dem fantastisk flotte.

Når du rækker ud til os tager vi bestik af dine ønsker og behov. Undervejs tilbyder vi sparring på dine idéer, og kommer gerne med input for at forfine dine forslag. Og når vi er færdige med at brainstorme på ideerne giver du os bare den endelige godkendelse, hvis du er tilfreds.

Herfra kan du læne dig tilbage, og lade vores anlægseksperter og brolæggere i Nordjylland klare resten for dig.

Kontakt os i dag og få et konkurrencedygtigt tilbud

Lyder det nemt? Så er det fordi det er det. Og vil du gerne have et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud fra os, så rækker du bare ud.

Brug kontaktformularen her på siden, og sæt nogle ord på hvad du ønsker dig af os. Alternativt er du også velkommen til at ringe os op på tlf.: 41 69 15 56. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

[forminator_form id=”206″]